Tilaa tänään, niin saat BullerBoxin
ILMAISEKSI lisäkuukauden ajaksi!

Lähetämme tänään!


Uusi, jännittävä sisältö jokaisessa BullerBoxissa

Koirasi BullerBox on aina täynnä uusia, hauskoja ja herkullisia yllätyksiä. Yksikään BullerBox ei ole samanlainen!


Räätälöity koirasi tarpeiden mukaan

Pitääkö BullerBoxisi olla viljaton, ilman kanaa tai onko sinulla muita toiveita? Kirjoita toiveesi tilaussivun kommenttikenttään - me räätälöimme BullerBoxin.


Sisältää tunnettujen valmistajien laatutuotteita

Takaamme koirallesi BullerBoxiin markkinoiden parhaat ja tunnetuimmat tuotemerkit. Laatulelujen etuna on, että ne ovat paljon innovatiivisempia kuin halvemmat lelut, ne toimivat paremmin ja ne on valmistettu kestävistä materiaaleista.
Kaiken kokoisille koirille

BullerBox räätälöidään koirasi koon mukaan. Riittää, kun valitset, toivotko sisällön pienelle, keskisuurelle vai suurelle koiralle.


Aina 5-6 hauskaa ja laadukasta tuotetta

Lelut
Koirasi BullerBoxin lelut tulevat tunnetuilta valmistajilta, kuten muun muassa KONG ja Trixie. Ne varmistavat vaihtelun ja takaavat että koirasi viihtyy

Herkkupalat
Koirasi saa aina 3-4 syötävää tuotetta herkkupalojen ja laadukkaiden välipalojen muodossa - lihaisia tuotteita ja ilman useimpia lisäaineita.


Tuotteilla on tyytyväisyystakuu

Jos BullerBoxissa on jotakin, joka ei miellytä häntä, lähetämme korvaavan tuotteen veloituksetta seuraavan BullerBoxin mukana. Näin takaamme heiluvat hännät ja vältämme pettyneen koiran katseet.

Me vastaanotamme

Tarvitsetko apua?

Lähetä sähköpostia osoitteeseen happy@bullerbox.fi