Tilaa tänään niin saat extrana ILMAISEKSI yhden kuukauden BullerBoxin
Koirallasi on täysi tyytyväisyystakuu sisältöön, ja voitte tietenkin kokeilla sekä leluja että makupaloja 🤩


BullerBoxin tausta


Miten idea sai alkunsa

BullerBox sai alkunsa olohuoneessamme syksyllä 2014, kun Sebastian ja mina odotimme pientä tyttöämme Lauraa. Eräällä ystäväpariskunnallamme oli ollut pieni eläintarvikkeiden verkkokauppa, ja kun he tulivat kylään, koiraamme hemmoteltiin luonnollisesti uudella lelulla ja uusilla makupaloilla.

Huomasimme pian, että niistä asioista joita itse emme olisi tulleet ostaneeksi, tuli usein koiramme kaikkein suurimpia suosikkeja. Miksi ostaa samoja tylsiä asioita kuukausi toisensa jälkeen, kun nyt oli täysin selvää, että vaihtelu leluissa ja herkuissa oli iso hitti?!

Idea erilaisia leluja ja makupaloja sisältävästä laatikosta oli syntynyt, ja meidän ranskan"bullerimme" nimestä saimme nimen laatikolle, jonka nimeksi tuli BullerBox.
Se alkoi olohuoneesta

Sebastian leikkasi (!) BullerBoxin ensimmäisen logon vinyylilevystä ja sitten isoisä ryhtyi hommiin ja leimasi logon ensimmäisiin 22 BullerBoxiin, jotka lähetettiin 15. marraskuuta 2014.

Mutta olohuone jäi nopeasti ahtaaksi, ja niin sekä keittiö, varasto, autokatos ja pihatie otettiin käyttöön.
Lopulta tilaa ei ollut enää enempää, joten jouduimme hankkimaan oikean varastotilan.


Sitten se lähti liikkeelle, eikä kova työkään riittänyt


Emme olisi koskaan uskaltaneet kuvitella vauhtia, jolla BullerBox lähti liikkeelle, mutta hyvin lyhyessä ajassa tuhansista onnellisista koirista tuli BullerBoxin jäseniä. Lopulta emme enää selvinneet itse, vaikka Laura auttoi Fie'ä makupalojen testauksessa kun taas ukki, mummi, Mads-eno ja Camilla-täti auttoivat meitä pakkaamaan tavaroita myöhään yöhön joka ikinen kuukausi.

Palkkasimme siksi ensimmäiset työntekijämme, Josefinen ja Annan. Tänä päivänä 9 vuotta siitä he ovat täällä edelleen ja olemme koko ajan saaneet lisää upeita tyttöjä pakkaamaan. He auttavat meitä uskollisesti saamaan teidän hauvelienne laatikot matkaan joka kuukausi.6 miljoonaa syötyä makupalaa myöhemmin..

..ja yli neljännesmiljoonaa nallea, ja muita leluja, joilla on leikitty siitä saakka. Kymmenet tuhannet koirat ja niiden rakkaat omistajat ovat lähettäneet meille paljon kuvia ja videoita hauveleistaan BullerBoxinsa kanssa, ja rakastamme jokaista niistä. Niin, ja ihana englanninbuldoggi Albert on lisäksi ollut TV'2:n Go aften Danmark -ohjelmassa esittelemässä BullerBoxiaan! Olemme niin kiitollisia, että annatte meidän ilahduttaa koirianne joka kuukausi ja että te jaatte hauvelinne kanssamme.


 

Tämä on antanut meille myös mahdollisuuden antaa jotakin takaisin, tuemme vuosittain esimerkiksi erilaisia eläinten hyvinvoinnista huolehtivia järjestöjä. Meillä on ollut myös koko ajan mahdollisuus antaa useita tuhansia BullerBoxeja ilmaiseksi koirille ympäri maan, ja viime vuonna annoimme Dyrevaernet-eläinsuojelujärjestölle yksittäisen 75.000 kruunun lahjoituksen.

Olemme myös mukana erilaisissa tapahtumissa eri puolilla maata, eli jos näet BullerBoxin ständin niin tule moikkaamaan meitä, ja ota koirasi mukaan, koska meillä on tietysti aina paljon ilmaisia maistiaisia ;-)

Tassunheilautus ja kuonopusu
Sebastianilta & Mialta.
Oletko valmis hauskanpitoon ja leikkihetkiin
koirasi kanssa?


Kyllä, olen valmis ❤️️